Έπιπλα - Μελέτη Χώρου - διασκόμηση σπιτιού

Δημιουργήστε ενα υπέροχο σύγχρονο χώρο στο σπίτι σας, με υπέροχα έπιπλα και ιδέες απο την metridis

Στο κατάστημα ΜΕΤΡΙΔΗΣ, αναλαμβάνουμε να μεταμορφώσουμε το χώρο σας στο σπίτι των ονείρων σας. Είτε ενδιαφέρεστε να εξοπλίσετε το νέο σας σπίτι, είτε να ανανεώσετε το χώρο σας, σε εμάς θα βρείτε αυτό που χρειάζεστε. Περιηγηθείτε στην ιδιόκτητη, 5 όροφη έκθεσή μας και επιλέξτε μέσα από μια τεράστια ποικιλία επίπλων που ανταποκρίνονται σε όλα τα γούστα. Η επωνυμία ΜΕΤΡΙΔΗΣ, επιλέγει για εσάς τα πιο ποιοτικά προϊόντα ακολουθώντας πάντα τις τάσεις της μόδας στην εσωτερική διακόσμηση.

Επιπλέον, η εταιρία ΜΕΤΡΙΔΗΣ φροντίζει να σας προσφέρει τη δυνατότητας επιλογής Υφασμάτων από ολοκληρωμένες Collection διάσημων Ευρωπαϊκών Οίκων. Διαλέξτε Ύφασμα κουρτίνας ή επίπλωσης και δώστε χαρακτήρα στο σπιτικό σας. Η εμπειρία και η τεχνογνωσία μας στον χώρο του Υφάσματος, μπορεί να σας φανούν χρήσιμοι σύμβουλοι στην επιλογή του ιδανικού Υφάσματος για το χώρο σας.

Οι έμπειροι συνεργάτες μας, φροντίζουν για το τελικό αποτέλεσμα κάνοντας τις απαραίτητες μετρήσεις στο χώρο σας σχετικά με την διάταξη των επίπλων, τις ιδανικές διαστάσεις τους και τη σχεδίαση ειδικών κατασκευών. Επωφεληθείτε της μελέτης χώρου που παρέχουμε χωρις επιβάρυνση και μην αφήσετε τίποτα στην τύχη!