Μετρίδης

Υπέροχες συλλογές επίπλων

Μετρίδης

Υπέροχες συλλογές επίπλων ιδιαίτερης αισθητικής & κομψότητας

Μετρίδης

Υπέροχες συλλογές επίπλων ιδιαίτερης αισθητικής & κομψότητας

/

Δημιουργούμε μοντέρνα έπιπλα που αντέχουν στον χρόνο

Για την επωνυμία ΜΕΤΡΙΔΗΣ, το έπιπλο αποτελεί οικογενειακή υπόθεση. Η ιστορία στο έπιπλο ΜΕΤΡΙΔΗΣ χρονολογείται ήδη από το 1927, όταν ο Γεώργιος Μετρίδης ξεκινά την ενασχόληση του με το έπιπλο. Η κατασκευή και εμπορία επίπλων είναι για τον γιό του Κωνσταντίνο Μετρίδη, κάτι παραπάνω από δουλειά, είναι μεράκι και τέχνη που εξελίσσεται σε αγάπη. Το κατάστημα επίπλων της Νίκαιας, με ιστορία 90 ετών, αποτελεί έκτοτε συνώνυμο της κομψότητας στην αγορά επίπλων. Ο Κωνσταντίνος Μετρίδης, με επιμονή και σκληρή δουλειά, κατάφερε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα. Δημιούργησε μια από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στο χώρο παραγωγής και πώλησης (λιανικής και χονδρικής) επίπλου στη χώρα κάνοντας το όνομα Μετρίδης να φιγουράρει στις πρώτες επιλογές των Αθηναίων και όχι μόνο.

Ο γιός του, Ιωάννης Μετρίδης, συνέχισε την επιτυχημένη πορεία της επωνυμίας ΜΕΤΡΙΔΗΣ, παραμένοντας συνεπής στις αρχές των προκατόχων. Εξέλιξε την επιχείρηση με την προσθήκη της (λιανικής και χονδρικής) εμπορίας Υφάσματος και συνεργάστηκε με επώνυμους οίκους του εξωτερικού. Σήμερα, ο Ιωάννης Μετρίδης και τα παιδιά του Κωνσταντίνος και Μαρία, έχουν αναδείξει και αναπροσαρμόσει την ιδιόκτητη, 5 όροφη έκθεση επίπλων στη Νίκαια στις σημερινές ανάγκες και προδιαγραφές της αγοράς επίπλου. Οι γερές βάσεις του παρελθόντος συνδυάζονται με την πολύχρονη εμπειρία, τη φρεσκάδα της νεότητας και τον αέρα της αλλαγής και συνυπάρχουν άψογα διατηρώντας και επεκτείνοντας την επιτυχία!

Το όραμα της εταιρίας είναι διαχρονικό και αφορά στην αδιαμφισβήτητη ποιότητα επίπλου και υφάσματος αλλά και στην απόλυτη εμπειρία εξυπηρέτησης μέσα σε ένα οικογενειακό περιβάλλον που εμπνέει εμπιστοσύνη και δημιουργικότητα. Εγγύηση είναι το όνομα μας! Εμπιστευθείτε μας και μοιραστείτε, το δικό σας όραμα για τον προσωπικό σας χώρο!! Όλα τα υπόλοιπα θα τα φροντίσουμε εμείς.