Μετρίδης

Υπέροχες συλλογές επίπλων

Μετρίδης

Υπέροχες συλλογές επίπλων ιδιαίτερης αισθητικής & κομψότητας

Μετρίδης

Υπέροχες συλλογές επίπλων ιδιαίτερης αισθητικής & κομψότητας

/

Μας ρωτήσατε, και εμείς απαντούμε στις πιο συχνές ερωτήσεις σας.

Μπορώ να αλλάξω ταπετσαρία στο σαλόνι μου;

Επαγγελματίας ταπετσέρης θα επισκεφθεί το χώρο σας και θα σας συμβουλεύσει σχετικά με την αλλαγή ταπετσαρίας ή των υλικών γεμίσματος του σαλονιού σας, ακολουθώντας την ποιότητα και την τεχνογνωσία της επωνυμίας Μετρίδης.

Στο σπίτι μου έχω έπιπλα ενός συγκεκριμένου χρώματος. Μπορώ να παραγγείλω έπιπλα που να ταιριάζουν?

    Σε όποιο έπιπλο επιλέξετε, υπάρχει η δυνατότητα ειδικής παραγγελίας και προσαρμογής του στις ανάγκες σας. Στο κατάστημα επίπλων Μετρίδης, μπορούμε να πλησιάσουμε το χρώμα των λούστρων σας με απόδοση σχεδόν 100%.

Όταν λέτε υφάσματα εισαγωγής τι εννοείτε?

Η εταιρία Μετρίδης, εισάγει εξαιρετικά ποιοτικές collection υφασμάτων από χώρες της Ευρώπης και συγκεκριμένα την Ιταλία, την Ισπανία και το Βέλγιο.

Τι χρόνος παράδοσης απαιτείται για την παράδοση των επίπλων μου?

Ο απαιτούμενος χρόνος παράδοσης ποικίλλει από 20 έως 45 ημέρες ανάλογα τις ανάγκες κάθε παραγγελίας. Όταν πρόκειται για εκθεσιακά κομμάτια, ο χρόνος παράδοσης μειώνεται σημαντικά.

Μπορώ να αλλάξω λούστρο στα παλιά μου έπιπλα?

Η εταιρία μας έχει τη δυνατότητα να φρεσκάρει- λουστράρει τα έπιπλα σας με οικολογικά λούστρα (βάσεως νερού και όχι πετρελαίου), σε διάφορες αποχρώσεις.

Πώς καθαρίζω τα νέα μου έπιπλα?

Τα έπιπλά σας δεν χρειάζονται κάποιο ιδιαίτερο καθαριστικό ή τεχνική. Μπορείτε να τα καθαρίσετε με σκέτο νερό πάνω σε καλά στημένο πανί, ακολουθώντας τα νερά του ξύλου.