Μετρίδης

Υπέροχες συλλογές επίπλων

Μετρίδης

Υπέροχες συλλογές επίπλων ιδιαίτερης αισθητικής & κομψότητας

Μετρίδης

Υπέροχες συλλογές επίπλων ιδιαίτερης αισθητικής & κομψότητας

/

Μας ρωτήσατε, και εμείς απαντούμε στις πιο συχνές ερωτήσεις σας.

Μπορώ να αλλάξω ταπετσαρία στο σαλόνι μου;

Σε περίπτωση που θέλετε να αλλάξετε το ύφασμα στο σαλόνι ή στις καρέκλες σας η εταιρεία μας μπορεί να σας εξυπηρετήσει τόσο συμβουλευτικά όσο και πρακτικά. Επαγγελματίας ταπετσέρης(συνεργάτης μας) θα επισκεφθεί το χώρο σας, θα εξετάσει το σαλόνι σας και θα σας συμβουλεύσει σχετικά με την αλλαγή ταπετσαρίας ή/ και των υλικών γεμίσματος του, ακολουθώντας την ποιότητα και την τεχνογνωσία της επωνυμίας Μετρίδης. Η διαδικασία ολοκληρώνεται αφού έχετε διαλέξει και το ύφασμα που θέλετε να βάλετε στο σαλόνι σας μέσα από μια τεράστια γκάμα ποιοτήτων και χρωμάτων και έτσι έχετε ένα ολοκαίνουργιο προϊόν όπως ακριβώς το θέλετε.

Στο σπίτι μου έχω έπιπλα ενός συγκεκριμένου χρώματος. Μπορώ να παραγγείλω έπιπλα που να ταιριάζουν?

    Σε περίπτωση που θέλετε να συνδυάσετε ένα καινούργιο προϊόν (τραπέζι, τραπεζάκι, σύνθεση, μπουφές) με τα ήδη υπάρχοντα στο χώρο σας είμαστε εδώ για να σας εξυπηρετήσουμε. Σε όποιο έπιπλο επιλέξετε, υπάρχει η δυνατότητα ειδικής παραγγελίας και προσαρμογής των λούστρων – χρωμάτων στις ανάγκες σας. Αυτό γίνεται είτε από ειδικά δειγματολόγια είτε από κάποιο δείγμα που μπορεί εσείς να μας φέρετε. Το σίγουρο είναι ότι το αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει.
    **Τα λούστρα που χρησιμοποιούμε είναι οικολογικά, υποαλεργικά και φιλικά προς το περιβάλλον.

Όταν λέτε υφάσματα εισαγωγής τι εννοείτε?

Η εταιρία Μετρίδης, ούσα μια από τις μεγαλύτερες και παλαιότερες στην αγορά των υφασμάτων επίπλωσης έχει μια από τις πλουσιότερες συλλογές στον χώρο της. Συνεργαζόμαστε με κάποιους από τους μεγαλύτερους οίκους της Ευρώπης κυρίως από Ιταλία, Ισπανία, Βέλγιο και Γερμανία. Ανάλογα με την ποιότητα που θα διαλέξετε θα σας ενημερώσουμε για την προέλευσή της καθώς και το εργοστάσιο ύφανσης της.

Τι χρόνος παράδοσης απαιτείται για την παράδοση των επίπλων μου?

Ο απαιτούμενος χρόνος παράδοσης ποικίλλει ανάλογα με τα προϊόντα που έχετε επιλέξει αλλά και από την χρονική περίοδο που δίνεται η παραγγελία. Σε γενικές γραμμές η εταιρεία μας χρειάζεται από 20 έως 45 ημέρες προκειμένου να κατασκευάσει και να παραδώσει την εκάστοτε παραγγελία . Αυτό εξαρτάται από το είδος των προϊόντων και τις ιδιαιτερότητες που μπορεί να έχουν στην κατασκευή. Σε περίπτωση που μεσολαβούν αργίες (Χριστούγεννα, Πάσχα και καλοκαίρι) οι χρόνοι προσαρμόζονται ανάλογα. Όταν πρόκειται για εκθεσιακά κομμάτια, ο χρόνος παράδοσης μειώνεται σημαντικά.

Μπορώ να αλλάξω λούστρο στα παλιά μου έπιπλα?

Η εταιρία μας έχει τη δυνατότητα να φρεσκάρει- λουστράρει τα έπιπλα σας με οικολογικά λούστρα (βάσεως νερού και όχι πετρελαίου), σε διάφορες αποχρώσεις. Μπορείτε να μας στείλετε μετά από συνεννόηση ένα mail με κάποιες φωτογραφίες από το έπιπλο που θέλετε να αλλάξετε λούστρο (τραπέζι, τραπεζάκι, μπουφές, κρεβάτι) και εμείς θα σας δώσουμε την ανάλογη προσφορά.

Πώς καθαρίζω τα νέα μου έπιπλα?

Ο τρόπος καθαρισμού των επίπλων διαφέρει ανάλογα από το είδος τους.

Όσον αφορά τα ξύλινα έπιπλα (τραπέζι, τραπεζάκι, σύνθεση, μπουφές, καρέκλες, κρεβατοκάμαρα) ο πιο σωστός τρόπος να τα καθαρίσετε είναι να χρησιμοποιήσετε ένα καλά στυμμένο, καθαρό πανί το οποίο και θα απομακρύνει την σκόνη-βρωμιά και δεν θα κάνει ζημιά στα λούστρα. Σας συμβουλεύουμε να αποφεύγετε τα χημικά καθαριστικά τα οποία «θαμπώνουν» το χρώμα των επίπλων και κάνουν ζημιά στο ξύλο μετά από μακροχρόνια χρήση.

Στην περίπτωση τώρα των σαλονιών, καναπέδων, πολυθρόνων και γενικότερα σε οτιδήποτε έχει ύφασμα οι οδηγίες καθαρισμού ποικίλουν ανάλογα με την ποιότητα του. Τα περισσότερα υφάσματα μας είναι πλενόμενα και μπορούν να μπουν στο πλυντήριο στο πρόγραμμα της κουρτίνας (χωρίς στύψιμο). Για τις υπόλοιπες περιπτώσεις σας δίνονται ειδικές οδηγίες προκειμένου να διευκολύνεται η καθημερινή χρήση.